top of page

Alle binnen- en buitenschilderwerken

In Dendermonde, Hamme, Zele, Berlare, Buggenhout, Lebbeke.

Buiten- en binnenschilderwerken Schilderwerken De Vriendt  

Uw ramen en deuren lakken of vernissen? Uw dak en leisteen verven? Uw muren schilderen in de kleur van het jaar? Familiebedrijf De Vriendt is gespecialiseerd in alle binnenschilderwerken en buitenschilderwerken in Dendermonde, Hamme, Zele, Buggenhout en omgeving. Het uitzicht van uw woning is uw visitekaartje en perfect geschilderde muren, ramen, deuren en gevel bieden uw woning meerwaarde en een duurzame bescherming.

  • Uw ramen en deuren lakken of vernissen?

  • Uw dak en leisteen verven? 

  • Uw muren schilderen in de kleur van het jaar?

Spuitwerken & vochtbestrijding

We verzorgen alle spuitwerken van keukenmeubelen, radiators, sierluiken, enz. met een vlekkeloos resultaat. Zit u met vochtproblemen? Ook bij opstijgend vocht kunt u onze hulp inschakelen, hiervoor werken we met de Dry Zone behandeling.

Unieke schildertechnieken Aqua Sensa, Maroc, Special Ice

Om een prachtig en uniek resultaat te bekomen, zijn we verschillende technieken meester, zoals Maroc, Aqua Sensa, streepverf, Special Ice, Ice, diverse soorten patines en andere technieken.

Stuctechniek Aqua Sensa: 100% waterbestendig

Aqua Sensa is een stuctechniek die een unieke, natuurlijke uitstraling heeft én 100% waterbestendig is. Hierdoor leent Aqua Sensa zich perfect voor de badkamer, douche, sauna of andere vochtige ruimtes. Dankzij Aqua Sensa vermijdt u lelijke voegen die barsten en beschimmelen.

Schilderwerken in Dendermonde, Hamme, Zele, Buggenhout laten uitvoeren? 

De Vriendt is uw vakman voor professionele binnen- en buitenschilderwerken, uiteraard binnen de afgesproken termijn!

bottom of page