top of page
Zoeken
  • Schilderwerken De Vriendt

Waarom kiezen steeds meer mensen voor Aqua Sensa?De voordelen op een rijtje


Geheel volgens de hedendaagse woontrends kiezen steeds meer bouwers en verbouwers voor een degelijke, duurzame en naadloze afwerking voor badkamers en keukens, waarbij zij ook aandacht hebben voor een natuurlijke, warme look. Tegenwoordig gaan zij daarom vaak voor Aqua Sensa, een waterbestendige steenimitatie op basis van cement. Maar wat zijn nu precies de voordelen van deze techniek?


Het is degelijk


Aqua Sensa is cementstuc dat vaak in keukens of badkamers wordt gebruikt. Het is immers waterbestending dankzij de beschermende vernislaag waarmee het wordt afgewerkt. Bovendien blijken heel wat mensen gewonnen voor Aqua Sensa doordat het ook bijzonder kras- en stootvast is. Perfect voor werkbladen en spatwanden dus.


Het is handig


Een ander voordeel is ook van praktische aard: door de naadloze uitvoering van dit soort stucwerk is het bijzonder makkelijk in onderhoud. Er zijn namelijk geen lastig schoon te houden voegen. Dat maakt trouwens ook om een andere reden deel uit van de aantrekkingskracht van dit product, want de organische, minimalistische look valt bij de hedendaagse (ver)bouwer in de smaak.


Het is mooi


Door de naadloze plaatsing kun je met Aqua Sensa een vloeiende overgang creëren tussen verschillende oppervlakken, bijvoorbeeld van een douchewand naar een vloer. Daardoor wordt een harmonieus effect bereikt dat rust en sfeer uitstraalt. Aqua Sensa biedt bovendien heel wat mogelijkheden op het vlak van afwerking: er zijn wel 30 verschillende kleuren en er is de keuze tussen een matte, meer natuurlijke of een intens glanzende afwerking.


Het kan (bijna) overal


U had het al door: dit soort cementstuc is zo goed als overal toepasbaar. Aqua Sensa is geschikt voor kleine oppervlakken zoals spat- of douchewanden, werkbladen en wastafels, maar kan ook perfect worden toegepast op muren en vloeren, zelfs met vloerverwarming vermits het spanningsarm is en dus niet uitzet.

Bent u ook helemaal overtuigd van de voordelen van Aqua Sensa? Contacteer dan Schilderwerken De Vriendt. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden en staan u bij met deskundig advies.0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page