top of page
Zoeken
  • Schilderwerken De Vriendt

Raamdecoratie voor woning of bedrijf

Bescherm uw privacy op een stijlvolle manier


Raamdecoratie vormt een stijlvolle afwerking van uw nieuwe of gerenoveerde ramen. Uw woning transformeert zich in een gezellige ruimte dankzij verschillende varianten van raamdecoratie. Kies voor rolgordijnen, moderne paneelgordijnen of een andere raambekleding die naadloos aansluit op de stijl van uw huis. Waarom kiezen voor raamdecoratie? Als u graag meer privacy en minder inkijk wenst, is raamdecoratie de ideale keuze. Schilderwerken De Vriendt uit Grembergen geeft graag advies over alle opties voor raamdecoratie en zonwering op maat.


De perfecte temperatuur met zonwering op maat


Beschermt u graag uw huis, appartement of kantoor tegen de warmte en het licht van de zon? Door gebruik te maken van zonwering creëert u binnen de perfecte temperatuur. De screens houden de woonst en de kantoren lekker fris en beschermen het meubilair tegen verkleuring. De vakmensen van Schilderwerken De Vriendt uit Grembergen informeren u over alle mogelijkheden en kleuren. Al jarenlang installeren wij professionele zonwering op maat, zowel in woningen als bedrijven. We komen ter plaatse in de regio van Dendermonde, Hamme, Zele, Berlare, Buggenhout en Lebbeke.


Rolgordijnen en paneelgordijnen of roman shades


Met rolgordijnen of paneelgordijnen voor de ramen behoudt u het zicht naar buiten wanneer u dat wilt. Lichtdoorlatend, deels verduisterend, of 100% verduisterend: het is allemaal mogelijk met rolgordijnen of andere raambekleding in diverse materialen en stijlen. Paneelgordijnen vormen een stijlvolle en moderne raamdecoratie. Ze geven een eigenzinnige uitstraling aan uw kantoor of leefruimte. Ook roman shades zijn helemaal in en beschermen tegen inkijk. Combineer rolgordijnen of roman shades met overgordijnen voor een complete afgewerkte inrichting. Schilderwerken De Vriendt bezorgt u een offerte, komt opmeten en plaatsen in Dendermonde, Hamme, Zele, Berlare, Buggenhout en Lebbeke.


Stijlvolle raamdecoratie of zonwering op maat voor thuis of op de werkplek? Contacteer Schilderwerken De Vriendt in Grembergen voor advies en info12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page