top of page
Zoeken
  • Schilderwerken De Vriendt

De voordelen van laminaat

Wat zijn de voordelen van een laminaatvloer?

Bent u op zoek naar een nieuwe vloerbekleding? Verdiep u dan eens in laminaat. Laminaatvloeren bieden verschillende voordelen en zijn geschikt voor diverse ruimtes. Hieronder leest u meer over de voordelen van laminaat.


Stevig en stabiel

Laminaatvloeren bestaan uit vier lagen. De onderste laag is vochtbestendig en zorgt voor stabiliteit. De kernlaag zorgt voor stevigheid, terwijl de decoratieve laag zorgt voor een unieke uitstraling. De bovenste laag is slijtvast en beschermt uw laminaat tegen krassen en beschadigingen.


Veelzijdig

Laminaat is verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een imitatie van hout of steen. Zo creëert u een vloer die perfect past bij uw woonstijl. Doordat laminaat in verschillende uitvoeringen te koop is, is de vloerbekleding geschikt voor in bijna elke ruimte van uw huis.


Makkelijk te installeren

Laminaatvloeren worden ook wel kliklaminaat genoemd. U klikt de vloer namelijk in elkaar zonder lijm te hoeven gebruiken. Dit maakt het installeren van laminaat snel en eenvoudig. U kunt deze klus bovendien (als u redelijk handig bent) prima zelf uitvoeren.


Duurzaam

Kliklaminaat van een goede kwaliteit gaat met gemak jarenlang mee. Laminaat is hierdoor een duurzame keuze waar u lange tijd plezier van hebt. Zo zal uw vloerbekleding niet snel gaan slijten en goed bestand zijn tegen krassen. Wel zo fijn als u kleine kinderen of huisdieren heeft!


Eenvoudig te onderhouden

Tot slot is een laminaatvloer relatief makkelijk te onderhouden. U hoeft het laminaat enkel schoon te maken met de bezem of stofzuiger. Daarnaast kunt u de laminaatvloer eens in de zoveel tijd dweilen (niet al te nat) of afnemen met een vochtige doek.


behang aan muur in combinatie met schilderwerken

Laminaatvloeren bij Schilderwerken De Vriendt

Heeft u interesse in laminaatvloeren? Bij Schilderwerken De Vriendt uit Dendermonde helpen we u graag bij het leggen van uw vloerbekleding. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte!

2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page